Univeristy of Nottingham - Centre for Sustainable Chemistry

The University of Nottingham the Centre for Sustainable Chemistry (CSC) will be housed in a brand new carbon neutral laboratory, the first of its kind in the UK. Located on the University’s ward winning innovation Park, the new building will provide unrivalled facilities for chemistry.

The focus on sustainability has been reflected in the building itself, which incorporates the latest technologies to allow it to be carbon-neutral over its lifetime.

We have installed furniture throughout the ground and first floor in a number of environments, including Offices, Laboratories, breakout spaces and the atrium space.

DSC0773.jpg DSC0765.jpg

Using products from Orangebox, Nomique and our own Harmony Collection, we have created a bright interior that complements the natural aesthetic of the building.


For more information on the product or services provided on this project, please leave your details below and we’ll get in touch soon.

DSC0811.jpg DSC0780.jpg